Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Ontwikkeling Van Lier Park

Ontwikkelingen Van Lier Park

Op dit moment zijn er een tweetal grotere woningbouwplannen in Loon op Zand. Salmrijck en het Van Lier Park.
Lange tijd heeft op het Van Lier terrein puin gelegen van de gebouwen die daar gesloopt zijn. Een kleine maand geleden is dat puin gebroken door een mobiele puinbreker. Daar zijn door Loonsfotowerk.nl foto’s van gemaakt, maar nog eerder gepubliceerd. Inmiddels is het gebroken puin en het zeefzand verwijderd. Er is nu een ruimte ontstaan waar gebouwd kan worden.

Loonsfotowerk zal proberen de ontwikkelingen in beeld te brengen.  De voortgang kun je volgen door zo nu en dan te kijken op https://loonsfotowerk.nl/tag/van-lier-park/ Je ziet dan ook oudere foto’s van het terrein.  Overigens kun je meer oudere foto’s van de afgelopen 3,5 jaar vinden die geplaatst zijn op de site Loonsfotowerk.nl.
Met behulp van de tags kun je foto’s bekijken op onderwerp. En je kunt ook zoeken naar bepaalde foto’s met de zoekfunctie van de site. Veel plezier met het terugkijken.

De foto’s zijn gemaakt op 12 september en 6 oktober 2023.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?