Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Mitra Bernard Goossens geopend

Mitra Loon op Zand

Sinds 4 november 2021 is er weer een vestiging van Mitra te vinden aan het Oranjeplein. Ik nam een kijkje op de openingsdag.

Het was al langer bekend dat aan het Oranjeplein 25 opnieuw een slijterij gevestigd zou worden. En de afgelopen weken was ook te zien dat men druk bezig was met de voorbereidingen voor de opening van deze zaak.

Bernard Goossens (59 jaar) is de nieuwe eigenaar. Hij heeft 25 jaar  Gall en Gall vestigingen gehad in Waalwijk en Oisterwijk. Nadat hij deze van de hand had gedaan begon het bij hem na verloop van tijd toch te kriebelen vertelde hij mij. Bernard is dus een ervaren slijter. Leuk was het om Marij, die ook voor Siem de Ridder en Frits Kemper gewerkt heeft, in de slijterij te zien. Ook zij kan het niet laten.

Mitra is een keten van slijterijen met veel aandacht voor bier. Voor mij persoonlijk als echte bierliefhebber is dat fijn. Want hoewel je bij andere winkels in ons dorp ook redelijk veel speciaalbieren kunt kopen, wordt de keuzestress ineens een stuk groter. Maar ook voor andere dranken zoals wijn en gedestilleerd kun je bij de nieuwe slijterij, gevestigd op een bekende plek,  terecht.

De foto’s zijn gemaakt 4 november 2021

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?