Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Jubileumconcert Liedertafel “Echo der Duinen”

Jubileumconcert Liedertafel "Echo der Duinen"

Het 150-jarig bestaan van de Liedertafel “Echo der Duinen” is door de coronapandemie vertraagd op 23 april 2023 gevoerd met een jubileumconcert.

Het concert werd gegeven in de Loonse parochiekerk St Jans Onthoofding, die nagenoeg geheel vol zat. Dirigent Guus Muler gaf met veel passie leiding aan het koor en het Haydn-ensemble. Marja van Trer praatte het concert aan elkaar.
Het was een heel mooi concert. Het koor liet horen van alle markten thuis te zijn. Tijdens de pauze was er koffie, thee en een klein gebakje voor alle aanwezigen. Maar voor het zover was reikte burgemeester Hanne van Aart de gemeentelijke Gouden Erepenning uit aan de voorzitter van het koor. Een hele eer.

Na het concert gingen de meeste leden naar het Uiennest. Heemkundekring Loon op ’t Sandt had een interessante tentoonstelling gemaakt over de Liedertafel met veel foto’s.

Het concert was te zien via een livestream. Je kunt nog een aantal weken terugkijken. Zie https://www.youtube.com/watch?v=PgpaOgYT-kc

De foto’s zijn gemaakt op 23 april 2023

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?