Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Jeu de Boules aan de Andromeda

Jeu de boules Andromeda

Nog niet zo lang geleden heb ik een fotoblog geplaatst met als onderwerp de Cochonnetclub Loon op Zand. Deze vereniging heeft speelvelden aan de Klokkenlaan.

Maar het is niet de enige plek  in Loon op Zand waar met regelmaat het spel met de kleine houten balletje en de zware metalen ballen gespeeld wordt.

Om de 4 weken komt een vast clubje van buurtgenoten bij elkaar aan de Andromeda om samen Jeu de Boules te spelen.  Dit doen ze al 7 jaar. Het is puur voor de gezelligheid en na afloop wordt er wijn en bier gedronken met een hapje.

Ook anderen kunnen gebruik maken van deze openbare baan tussen de bomen aan de Andromeda. Dat kan het hele jaar, want hoewel dit spel veel gespeeld wordt in de zomer op campings kun je het het gehele jaar door spelen.

De foto’s zijn gemaakt op 23 juli 2022.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?