Meer recente blogs.

Huski e-bikes, De Hoogt Loon op Zand


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com.

ModeMode
Huski e-bikes De Hoogt Loon op Zand

Martijn Willers en Jeroen Punt hadden een gezamenlijke hobby: mountainbiken. Ze hebben van hun passie hun werk gemaakt door het Zweedse fietsenmerk Husqvarna te gaan verkopen. Sinds 2 maart jongstleden is hun winkel met werkplaats geopend aan 34 naast de brandweerkazerne. Het merk Husqvarna is niet zo bekend in Nederland maar in Zweden is het een begrip. De fietsenfabrikant bestaat al meer dan 100 jaar.
De zijn niet de allergoedkoopste maar wel goed betaalbaar en zien er heel degelijk uit. In de showroom staan veel e-bikes waaronder e-mountainbikes en ze hebben ook niet- elektrische fietsen. Je kunt er fietsen leasen en binnenkort ook fietsen huren. Ze hebben een ervaren fietsenmonteur in dienst en tot en met 30 april 2021 kun je gebruik maken van de aanbieding voor een servicebeurt voor je huidige elektrische fiets. In plaats van € 59,95 betaal je slechts € 29,95. Desgewenst wordt de fiets gehaald en gebracht in de gemeente Loon op Zand.

Martijn en Jeroen hebben ervaring met marketing en verkoop en pakken alles professioneel aan. Ze weten ook dat service bieden een goede klantenbinder is. Geen betere klant dan een tevreden klant lijkt hun motto te zijn, vandaar ook hun haal- en brengservice. Misschien heb je de opvallende bus al zien rijden door het dorp.
De showroom ziet er picobello uit. Wel zal de showroom de komende tijd nog een klein beetje verder aangekleed worden.

De foto’s zijn gemaakt op 23 en 25 maart 2021.

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.