Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

HeyMusic, een Loonse muziekschool

HeyMusic, een loonse muziekschool

Evy Boons (26) heeft een enorme passie voor lesgeven en muziek. Ze is groepsleerkracht bij basisschool De Lage Weijkes. Vanaf haar 13e speelde ze in verschillende bandjes gespeeld in binnen- en buitenland, akoestische duo’s, maar ook meerstemmigheid als backing- en leadvocalist. Inmiddels is Evy druk bezig met het uitbrengen van haar eigen muziek.

Een tijd geleden begon ze met het geven van zangles. Al snel merkte ze dat er in Loon op Zand meer behoefte is aan muziekonderwijs dan alleen vocale coaching . Sinds 1 januari 2022 is voorziet ze hierin door de oprichting van een kleine muziekschool aan De Hoogt. De jongste leerling is 5 jaar, de oudste 70. Je bent immers nooit te oud om te leren…

Evy geeft zangles en daarnaast kun je bij HeyMusic ook terecht voor les voor het bespelen piano, gitaar, basgitaar, joekelille en leren drummen. Heymusic heeft verschillende docenten, Evy doet het dus niet allemaal in haar eentje.

Meer informatie over de muziekschool kun je vinden op de facebookpagina https://www.facebook.com/heymusic.nl

De foto’s zijn gemaakt op 8 februari 2023.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?