Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Go Scooters in Loon op Zand

Go Scooters in Loon op Zand

Sinds eergisteren staan er op meerdere plekken opvallend groene scooters in Loon op Zand. Deze zijn van Go sharing. Ik heb begrepen dat 12 van deze scooters in ons dorp geplaatst zijn. Het is mij gelukt om er 11 fotografisch vast te leggen, onder andere vlak bij een woning aan de Columbia met een gouden bruidspaar. Nog van harte gefeliciteerd daarmee.

De scooters kun je via een app per minuut huren. De app heb je nodig om de scooter te kunnen starten. In de app kun je zien waar je een scooter kunt vinden en waar je deze na gebruik kunt achterlaten.
Ik zag dat een scooter beschadigd was. Het is natuurlijk belangrijk dit te melden voordat je erop stapt. Maar je kunt ook een stukje verder lopen en een onbeschadigde scooter gebruiken.

De foto’s zijn gemaakt op 7 oktober 2021

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?