Meer recente blogs.

Geitenlammeren De Lachende Ooi


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com.

ModeMode
Geitenlammeren De Lachende Ooi

Een week geleden heb ik mijn fotoblog gewijd aan de geiten aan het Moleneind. Een verzorger wees mij er op dat twee geiten drachtig waren en dat daarom de geiten brokken kregen naast hooi.
Toen ik gisteren over het fietste zag ik een heel jong lam. Het was nog nat en de moeder was hem aan het schoonlikken. De navelstreng bungelde onder de buik. De nageboorte lag vlak bij het lam. Het was duidelijk dat het lam net geboren was. Ik was getuige van de eerste stapjes van het lam. Mooi om te zien dat het meteen begon te drinken bij haar moeder. Als snel dartelde het door de wei. Iets verderop lag een ander lam bij haar moeder. Zo te merken gaat het met moeder en kind goed. 😊

Zie ook https://loonsfotowerk.nl/tag/de-lachende-ooi/

De foto’s zijn gemaakt op 7 maart 2012.

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.