Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Food Festival De Gezellige Brabander

De Gezellige Brabander

Sinds oktober 2021 is Jeroen Bisschop de nieuwe eigenaar van het bedrijf De Gezellige Brabander. Dit bedrijf is al een aantal jaren gevestigd aan de Hoge Steenweg in Loon op Zand. Het bedrijf is een beetje verscholen en zit ter hoogte van de Wok of King.  Jeroen wil graag wat meer naar buiten treden dan de vorige eigenaar. Vandaar dat hij een Food Festival heeft georganiseerd bij zijn bedrijf ter kennismaking met De Gezellige Brabander.  

De afgelopen 2 dagen hebben veel inwoners van Loon op Zand dit festival bezocht en mogen genieten van de producten die in de verschillende foodtrucks worden bereid. Het wagenpark van het bedrijf bestaat uit frietkarren, een snackmuur op wielen, kippengrillwagens, streetfoodwagens, pizza- en pastawagens, viswagens en ijswagens. Maar liefst 15 wagens in totaal heeft het bedrijf waarmee 20 verschillende foodconcepten kunnen worden gerealiseerd.
De bezoekers kwamen dus niets tekort en lieten zich de snacks en drankjes goed smaken.

Het bedrijf zelf komt wel iets tekort: er wordt dringend personeel gezocht voor de bemanning van de wagens. Overal in Nederland rijden de wagens van De Gezellige Brabander naar toe op weg naar een festival, een groot familiefeest, een sportevenement of een bedrijfsuitje.
Dus als je het leuk vindt om bij te dragen aan de gezelligheid van festiviteiten dan weet je waar je kunt melden. Jeroen verzekerde mij dat het leuk werken is omdat waar je komt het altijd feest is.

De foto’s zijn gemaakt op 13 maart 2022.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?