Meer recente blogs.

Donatie geannuleerd

Jammer dat je toch geen donatie doet

Het geven van een donatie is volkomen vrij. Het is je goed recht om hiervan af te zien.

Maar het kan zijn dat je besloten hebt om dit niet te doen, omdat je geen PayPal rekening of een creditkaart hebt. Hoewel PayPal de indruk geeft dat je met een gewone bankrekening een donatie kunt doen is dat jammer genoeg niet mogelijk.

Waarom is er dan toch voor gekozen om donaties alleen via PayPal mogelijk te maken.
Daar zijn meerdere redenen voor. Allereerst is het gebruik van PayPal gratis. Je kunt per e-mailadres verschillende rekeningen hebben. Dat is handig omdat de beheerder van de site Loonsfotowerk meerdere websites heeft. Een donatie gedaan via deze site wordt geoormerkt en wordt niet voor andere doelen gebruikt. Administratief heeft dit grote voordelen. 
Je aanmelden voor PayPal is zo gedaan en eenmaal een PayPal rekening geopend kun je eenvoudig wereldwijd bij heel veel webshops betalen voor diensten en goederen.

Je kunt de site Loonsfotowerk ook ondersteunen via je aankopen bij Bol.com

Misschien is niet bij iedereen bekend, maar je kunt de site Hobbybrouwen.nl ook ondersteunen door je aankopen bij Bol.com via de advertenties op deze site te doen.
Klik eerste op de advertentie en ga daarna na het product dat je wilt kopen. Het kost je geen cent extra. De site krijgt een kleine provisie dat gebruikt wordt voor het beheer van de site.