Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Dija Fashion Dames en Herenmode

Dija Fashion Loon op Zand
Daisy van de Voort is de vrouw achter Dija Fashion, de kleidingzaak in de Kerkstraat tegenover de kerk. In 2005 is ze deze winkel begonnen. De afgelopen 17 jaar hebben veel klanten uit de wijde omgeving van Loon op Zand de modezaak ontdekt. Zowel dames als heren kunnen hier terecht. Er is ook een uitgebreide kinderafdeling. De collectie is voor jong tot oud en is zeer breed van sportief tot chic. Volgens Daisy komen de klanten uit Loon op Zand, Kaatsheuvel, Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout en nog veel plaatsen meer…
 
Natuurlijk kan men ook zelf snuffelen tussen de kledingrekken, maar veel klanten willen hulp en advies van Daisy en Rita. Het wordt gewaardeerd dat meegedacht wordt en kledingstukken aanreikt worden. Sommige klanten komen voor bepaalde kledingmerken. Daisy noemt snel Geisha en Red Button, maar van veel meer bekende modehuizen zitten creaties in de collectie.
 
Er wordt een eerlijk advies gegeven. Als iets niet mooi staat wordt dat ook gezegd. De klanten waarderen de deze eerlijkheid.
 
De maten voor de dames variëren van maat 34 t/m 54. Voor de heren is dat van S t/m 5XL. De kindermaten die ze hebben omvat 50 t/m 176. Vrijwel iedereen kan dus terecht bij deze kledingzaak. En als het nodig is kunnen gekochte kledingstukken vermaakt worden.
 
Bij Dija Fashion kun je ook terecht voor het laten stomen van kleding. Het is echt een veelzijdige kledingzaak.
De afgelopen weken was de zaak gesloten in verband met vakantie. Op dinsdag 6 september 2022 openen de deuren weer en kun je er terecht voor een nieuwe outfit of voor het reinigen van kleding die al hebt.
 
De foto’s zijn voor de vakantie gemaakt op 2 augustus 2022.
logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?