logo Loonsfotowerk.nl

De Venloene, een modern woonzorgcentrum


Koop bij Bol.com via Loonsfotowerk.nl

Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan inkopen te doen bij Bol.com. Er gaat dan een kleine provisie naar Loonsfotowerk.nl zonder dat het je een cent kost. Het is een kleine moeite waar ik blij van wordt. Bedankt alvast.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
De Venloene

Laatst heb ik de in de schijnwerper gezet. Natuurlijk kan de andere locatie in ons dorp waar ouderen wonen niet achterblijven. Vandaar dat ik gevraagd had of ik ook bij foto’s mocht nemen. Geen probleem zei Angelique Kuijpers. Gisteren melde ik mij met mijn mondkapje op bij de receptie na eerst handen te hebben gedesinfecteerd. Angelique gaf mij een korte rondleiding. Tijdens deze rondleiding bekende ik dat nog nooit bij De Venloene binnen was geweest. Angelique was verbaasd: De Venloene staat namelijk graag open voor niet-bewoners. De afgelopen tijd kon dit helaas niet door de Covid-19 pandemie. Inmiddels zijn nagenoeg alle bewoners en personeel gevaccineerd waardoor er weer bezoekers welkom zijn. Maar nog steeds gelden de Corona maatregelen zoals afstand houden, het dragen van een mondkapje in de gemeenschappelijke ruimten en mogen maar een beperkt aantal bewoners in het restaurant eten.

Na de rondleiding kreeg ik de vrij hand om foto’s te maken. Het zijn er veel geworden. Niet zo vreemd want het gebouw is behoorlijk groot en er zijn de nodige voorzieningen. Het is ook fotogeniek door de moderne architectuur met veel leuke hoekjes en doorkijkjes. De Venloene heeft een zogenaamd marktplein met een winkeltje, een kapsalon en een bibliotheek. Ook het restaurant is  gelegen aan het marktplein. Er kan gebiljart worden en gesport. Zelfs een theaterzaal en een mooie zijn aanwezig.

De foto’s zijn gemaakt op 20 april 2021.

Website Zorggroep Elde Maasduinen

Informatie over De Venloene

Wil je een foto afgedrukt hebben?

Klik op een foto
en noteer het nummer van de foto.

Scroll Up