Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

De Venloene, een modern woonzorgcentrum

De Venloene

Laatst heb ik de Residentie Molenwijck in de schijnwerper gezet. Natuurlijk kan de andere locatie in ons dorp waar ouderen wonen niet achterblijven. Vandaar dat ik gevraagd had of ik ook bij De Venloene foto’s mocht nemen. Geen probleem zei Angelique Kuijpers. Gisteren melde ik mij met mijn mondkapje op bij de receptie na eerst handen te hebben gedesinfecteerd. Angelique gaf mij een korte rondleiding. Tijdens deze rondleiding bekende ik dat nog nooit bij De Venloene binnen was geweest. Angelique was verbaasd: De Venloene staat namelijk graag open voor niet-bewoners. De afgelopen tijd kon dit helaas niet door de Covid-19 pandemie. Inmiddels zijn nagenoeg alle bewoners en personeel gevaccineerd waardoor er weer bezoekers welkom zijn. Maar nog steeds gelden de Corona maatregelen zoals afstand houden, het dragen van een mondkapje in de gemeenschappelijke ruimten en mogen maar een beperkt aantal bewoners in het restaurant eten.

Na de rondleiding kreeg ik de vrij hand om foto’s te maken. Het zijn er veel geworden. Niet zo vreemd want het gebouw is behoorlijk groot en er zijn de nodige voorzieningen. Het is ook fotogeniek door de moderne architectuur met veel leuke hoekjes en doorkijkjes. De Venloene heeft een zogenaamd marktplein met een winkeltje, een kapsalon en een bibliotheek. Ook het restaurant is  gelegen aan het marktplein. Er kan gebiljart worden en gesport. Zelfs een theaterzaal en een mooie kapel zijn aanwezig.

De foto’s zijn gemaakt op 20 april 2021.

Website Zorggroep Elde Maasduinen

Informatie over De Venloene

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?