Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Corona protest Loon op Zand

Corona protest Loon op Zand

Gisterenavond gebeurde iets bijzonders. Er was een demonstratie! Ik kan mij eerlijk gezegd niet herinneren dat dit eerder in Loon op Zand heb meegemaakt.

Het protest is gericht op de huidige Corona-maatregelen. Feit is dat de huidige Corona variant uiterst besmettelijk is en dat er nooit eerder in Nederland zo veel mensen besmet zijn. Maar ook dat er in de ziekenhuizen en op de IC-afdelingen al wekenlang steeds minder patiënten met Corona zijn opgenomen. De maatschappelijke roep om verdergaande versoepelingen is gelet daarop niet zo vreemd ondanks het feit dat je goed ziek kunt zijn van de huidige variant.

Er waren zo’n 30 deelnemers aan de tocht die door Molenwijk ging. De meesten hadden een lichtje bij zich ten teken van hun protest. De bedoeling is dat er volgende week donderdag om 19:00 uur weer geprotesteerd wordt.

De foto’s zijn gemaakt op 20 januari 2022.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?