Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Bos & Duin trainingen voor vrouwen

Bos en Duin trainingen voor vrouwen

Anna van den Dobbelsteen geeft Bos & Duin trainingen voor vrouwen in Loon op zand. Een energieke workout in de frisse buitenlucht in de Loonse en Drunense duinen, zo omschrijft ze haar trainingen. Anna is een jaar geleden daarmee begonnen toen we in de lockdown wel buiten mochten sporten maar niet binnen. De trainingen vinden plaats op elke dinsdag avond.
Om 19:30 uur stond ik op het verzamelpunt bij het bankje op de hoek van Hornestraat – Venloonstraat. Er waren wat minder dames aanwezig dan gebruikelijk. Dit zou te maken kunnen hebben met het feit dat ik vooraf een uitdrukkelijke toestemming had gevraagd voor het maken van foto’s. Naast Anna deden Kim, Moud en Marieke mee aan de training. Er werd een rondje door de duinen gemaakt. Op verschillende plaatsen werd gestopt om oefeningen te doen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het materiaal dat ter plekke aanwezig is. Dat wil zeggen dat de stokken die gebruikt worden ter plekke verzameld worden en dat bomen hulpmiddelen zijn bij de training. Omdat muggen door de trainingspakken kunnen steken hebben de meeste dames zich vooraf in gesmeerd met een middeltje om dit te voorkomen. Je wilt niet alles uit de natuur meenemen 😊.

De trainingen worden dus elke week in de buitenlucht gegeven, het hele jaar door weer en wind. Alleen als Anna met vakantie is zijn er geen trainingen. Dat is slechts 3 weken per jaar. Er wordt dus ook getraind als het slecht weer is. Anna ziet de natuur als een uitdading. Wel is het zo dat het aantal afmeldingen dan wat hoger is.
Op dit moment zijn er 6 dames die aan de trainingen deelnemen. Allemaal dames die net als Anna in Loon op Zand wonen. Het aantal deelneemsters mag van Anna verdubbelen. Maar heel groot moet de groep ook weer niet worden. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar annavandendobbelsteen@gmail.com of te bellen naar 06 24895801.

De foto’s zijn gemaakt op 8 april 2021.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?