Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

Ansichtkaarten Groene geleiding Loon op Zand

Ansichtkaarten Groene geleiding Loon op Zand

Hebben jullie ze al in huis, de nieuwe ansichtkaarten die zijn uitgebracht ter gelegenheid van de opening van groene geleiding Loon op Zand? Afgelopen zondag heeft wethouder Frank van Wel grote versies van de ansichtkaarten uitgereikt aan ondernemers in Loon op Zand.

Vanaf het moment van openen zijn bij lokale ondernemers in het centrum van Loon op Zand gratis setjes ansichtkaarten af te halen. Daarop staan aantrekkelijke foto’s van het ‘nieuwe’ centrum. De vraag is om deze massaal naar familie, vrienden en kennissen te sturen om hen te verleiden naar Loon op Zand te komen. Op één kaart kunnen mensen zonder hoogtevrees een originele groet invullen. Als ze deze voor 12 augustus inleveren, kunnen ze met die originele tekst een ballonvaart winnen. Met een beetje goede wind vlieg je over zowel over Loon op Zand als over de Duinen.

De foto’s op de ansichtkaarten zijn door mij gemaakt op verzoek van de Gebiedscommissie Centrum Loon op Zand. Het was een eervolle, maar eerlijk gezegd ook een lastige klus. In de periode dat ik foto’s gemaakt heb stond de kerk nog in de steigers waardoor het boegbeeld van ons dorp niet echt in beeld gebracht kon worden. Verder stonden er op heel veel plekken in de Kerkstraat borden met aanwijzingen in verband met wegomleidingen. Ook is het erg druk in het centrum van ons dorp, dat begint al heel vroeg.

Wat ik een beetje jammer vind is dat sommige foto’s flink uitgesneden zijn tot een liggend formaat. Als ik had geweten dat het de bedoeling was dat alle foto’s in een liggende oriëntatie afgedrukt zouden worden had ik daar rekening mee gehouden. De foto’s zoals door mij aangeleverd plaats ik hier samen met een aantal andere foto’s die ik niet aangeleverd heb. Alle foto’s bij elkaar geven een beeld van het centrum van ons dorp waar we trots op mogen zijn.

Rest mij nog jullie allemaal op te roepen de ansichtkaarten mee te nemen bij de lokale ondernemers, ze te versturen naar vrienden en bekenden en ze uit te nodigen Loon op Zand in het echt te komen bewonderen. 4 ansichtkaarten kun je versturen. Bedenk een mooie wens voor Loon op Zand en schrijf die op de 5e kaart. Lever deze in vóór 13 augustus 2021 bij de deelnemende ondernemers en maak kans op een ballonvaart om Loon op Zand van boven te bewonderen.

De foto’s zijn gemaakt op 8, 11 en 12 juni 2021.

Website Langstraatmedia.nl

Artikel over de opening van de Groen geleiding

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?