Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

50e Avondvierdaagse, woensdag

50e Avondvierdaagse, woensdag

Het was nat, heel nat tijdens de derde tocht van de 50e Avondvierdaagse van Loon op Zand. Vanwege de vele regen was ook deze avond de 10 km route afgelast.
De start was deze keer bij basisschool De Lage Weijkens. Wethouder Louis Laros vertegenwoordigde het gemeentebestuur tijdens de start. Ook deze keer werd door een drietal jonge deelnemers aan de bel getrokken, waarna de wandelaars in de stromende regen begonnen aan een route die voor een groot gedeelte door de Loonse en Drunense Duinen voerde. Er waren veel plassen en ook modder…

Eenmaal uit de bossen was er een gezonde traktatie aangeboden door het Buurtpreventieteam Molenwijk. De wandelaars liepen door een gedeelte van Oud-Loon naar Easyfit, waar ook een verrassing klaar lag.
Tenslotte langs De Venloen terug naar het eindpunt De Lage Weijkens. Het was jammer voor Erik, maar weinig deelnemers hadden zin in een ijsje na afloop…

Ondanks de vele regen hielden zowel de deelnemers als de organisatie er de moed in. Chapeau voor alle vrijwilligers die in de stomende regen alles in goede banen leidden.

Morgen, donderdag 16 mei 2024, de slotavond. De organisatie heeft de fotograaf van Loonsfotowerk.nl ingefluisterd dat die heel bijzonder gaat worden. Alle inwoners van Loon op Zand worden uitgenodigd om bij de intocht aanwezig te zijn en het 50-jarig jubileum mee te vieren.

De foto’s zijn gemaakt op 15 mei 2024.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?