Meer recente blogs.


Vind je de foto's van Loonsfotowerk.nl leuk? Geef de site een steuntje in de rug door eerst op de onderstaande banner te klikken en dan pas inkopen te doen bij Bol.com. Loonsfotowerk.nl krijgt dan een kleine provisie die gebruikt wordt voor de kosten van deze site. Het kost je geen cent extra.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Je kunt ook een rechtstreektse donatie doen. Zie hier.

50e Avondvierdaagse, donderdag

50e Avondvierdaagse Loon op Zand

De intocht van de 50e Avondvierdaagse georganiseerd door Loduka was een heus feest dankzij de sponsoring van diverse bedrijven.

Net als woensdag was de start en finish bij basisschool De Lage Weijkens. De gemeente Loon op Zand was vertegenwoordigd door Loonse wethouder Jan Brekelmans. Het was ongeveer zijn laatste officiële handeling in verband met zijn naderende pensionering. De bel werd opnieuw geluid door een drietal jonge deelnemers. Een moment dat vastgelegd werd door diverse camera’s.

Het weer werkte donderdag 16 mei 2024 mee. Het was prima om te wandelen. De regen van de afgelopen dagen had wel consequenties voor de route door de bossen. In verband met plassen en modder was die gewijzigd.
In het dorp Loon op Zand waren geen veranderingen aangebracht.

Via de Hertog van Brabantweg werd naar De Gezellige Brabander gewandeld waar voor iedereen lekker snacks waren. Door de Hoogt ging de route naar Van Os Mercedes. Daar waren spekjes en ijsjes voor de deelnemers. Ook was daar de prijsuitreiking voor de groepen. Joris van Lier zette er Loon op Zand even op zijn kop.

Onder muzikale begeleiding van Concordia werd vervolgens naar basisschool De Lage Weijkens gelopen waar Sophia zich had opgesteld voor nog meer muzikaliteit. De grote verrassing waren Roodkapje en de Fakir, die even uit de Efteling gekomen waren voor fotoshoots met iedereen die dat wilde. Een mooie afsluiting van deze speciale editie van de Avondvierdaagse Loon op Zand.

De foto’s zijn gemaakt op 16 mei 2024.

logo loonsfotowerk

Wil je een foto afgedrukt hebben?
Of heb je een suggestie voor een fotoreportage?